0511 - 461385
Spelen en zwemmen alles onder 1 dak!
Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar
Ook voor schoolreisjes ideaal

Interactieve Hit it Arena!

Nieuw in 2023: Interactieve Hit Arena!

Jonas en de Walvis bouwt in 2022 speciaal voor Tieners en volwassenen onze interactieve Hit it Arena. We verwachten dat dit open gaat in het voorjaar van 2023. Deze Arena is zeer geschikt voor uitdagende kinderfeestjes. Wie scoort de meeste punten d.m.v. te rennen, springen en klimmen door de verschillende objecten. Sommige objecten zijn maar liefst 6.5 meter hoog. Ga de challenge aan met je vriendjes en/of vriendinnetjes of daag je ouders uit om zoveel mogelijk punten te scoren in 20 minuten tijd. Onze interactieve Hit Arena is voorzien van hyper moderne software waardoor je de tijd en je aantal punten continu kan bijhouden op 1 van de aanwezige schermen. Wij verwachten deze Arena mei/juni 2022 te openen.

Hoe werkt het?

Met een speciaal bandje meldt je aan in het systeem. Je vult je naam en je klokt in en los gaat het. In de verschillende objecten vind je interactieve schermen, zodra je je bandje tegen een van deze schermen houdt ontvang je punten. Hoe moeilijker het object, hoe meer punten je ontvangt in ons interactieve Hit Arena. Je hebt 20 minuten de tijd om zoveel mogelijk punten te scoren. Na de tijd kan je jouw score zien, maar ook die van je tegenstander.

Voor wie?

Wij bouwen deze interactieve Hit Arena aan ons huidige water- en speelparadijs Jonas en de Walvis. Het is speciaal bedoelt voor kids vanaf 10 jaar en ouder. Maar ook voor ouders en volwassenen is deze interactieve Arena zeer geschikt. Dus ga de uitdaging aan met je vrienden of ouders voor een spectaculaire challenge.

Arrangementen

Speciale arrangementen met deze Arena volgen medio dit jaar!


Klik hier voor een kennismakings film

 

Blijf op de hoogte van acties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties

© Jonas en de Walvis 2023. Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Cookies | Sitemap